Personvernerklæring for Ida Eides Minnefond

Hvordan du bruker et nettsted, kan regnes som personopplysninger. Ida Eides Minnefond lagrer ikke slike opplysninger på en måte som kan kobles til deg, med mindre du registrerer deg som kontaktperson.

Opplysninger fra Google Analytics anonymiseres
Vi bruker Google Analytics for å få statistikk om hvordan besøkende bruker sidene våre. Vi får for eksempel vite tidspunkt på dagen, hvilke sider de besøker, og hvor lenge de bruker siden. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette.

Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. For å sikre personvernet ditt bruker vi anonymizeIP, en funksjon som gjør at alle opplysninger som kan identifisere deg, inkludert IP-adresse, blir anonymisert.

nettvett.no (https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/) kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.

Opplysninger om kontaktpersoner
Idrettslag må oppgi kontaktperson når de søker om hjertestartere. Vi lagrer navn, e-postadresse og telefonnummer til vedkommende. Opplysningene deles ikke med andre, og de brukes ikke til andre formål. Hvis laget legger inn ny kontakperson, slettes automatisk den gamle. Enkeltpersoner kan alltid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret.

Om du har spørsmål knyttet til Ida Eides Minnefond og personvern, ta kontakt med Signy Vefring Eide, e-post: signy.vefring@akerbp.com